Site icon Game Man

Spider Man Noir Dizisi Amazon Prime’da Yayınlanacak.

Alternatif bir Marvel evreninde 1930’lu karanlık yıllarda yer almakta olan Marvel karakterlerinden en ön planda olanı Noir versiyonlu Spider Man yani Peter Parker güçlerini farklı bir şekilde edinmişti. Ancak Marvel‘ın yaptığı açıklamaya göre bu dizideki süper kahraman olan Spidey‘in Peter Parker olmayacağı sosyal medyada açıklanmıştı.

Başlıkta gördüğünüz gibi Amazon Prime’da yayınlanacak olması biraz şaşırtmış olabilir. Normalde Marvel karakterlerinin yayın hakları Disney‘in elinde olsa bile bu konuda Spider Man ayrıcalıklı bir şekilde tarihten bugüne, dizi ve sinema hakları Columbia yani Sony‘nin elinde yer almakta olup örümceğin beyaz perde ve tv show gidişatına kendisi karar vermektedir ki, Sony Entertainment yaptığı seçimde Disney, Netflix falan değil de arada sırada yaptığı popüler isimli (Rings of Power, Boys) programlarla ön plana çıkmış olan Amazon Prime‘ı tercih etmiş.

Dizinin 1930’larda yani Negro World diye Afrika kökenlilerin halktan dışlandığı bir dönemde geçtiğini varsayarsak bol bol sjw propagandasını bu dizide görecek gibiyiz.

Acaba Mysterio‘da bizi görecek mi? 😀

(Anlamayan lar için Spider Verse Galasından bir anımız)

Geek: Mysterio mu bu?

Spider Noir Kostümlü: Hayır Spider Man Noir..

Geek: … Mysterio?

Exit mobile version