Disney’in Disney Plus platformu için çekimlerine başlanan Falcon and the Winter Soldier dizisinden karakterlerin yeni görünüşlerinin tanıtıldığı bir kaç görsel ve konsept tasarımı yayınlandı.

Baron Zemo

Görsellerde Falcon, Bucky Barnes, Sharon Carter ve henüz film ve dizi evreni için yeni bir karakter olan U.S. Agent‘ı görüyoruz, Wyatt Russell tarafından canlandırılacak John Walker, bir diğer ismiyle vatansever bir süper kahraman olan U.S Agent karakterini ekranlara getirecek.

Ve dizinin kötü adamı Baron Zemo‘yu unutmamak gerek, en son Captain America: Civil War filminde kahramanlarımızı bir birine düşürdükten sonra intihar etmeye kalkan zemo Black Panther tarafından engellenmişti.

Dizide ise çizgiromana bir tık daha sadık kalınarak yeni maskesine kavuşmuş görünüyor.

Peki hepsi tamam da, kimdir bu U.S. Agent?

Abisi bir çatışmada öldürülen John Walker, bu olayın ardından onun hatırasını yaşatmak için bir Amerikan kahramanı olmaya karar verir. Fakat Super-Patriot isimli bir kötüye dönüşen John Walker, Captain America ile olan birkaç karşılaşmasının ardından hatalarını fark eder. Hükümet tarafından bir sonraki Captain America seçilen Walker, Steve Rogers’ın mirasını başarılı bir şekilde taşımayı amaçlasa da bu görevin baskısı onu neredeyse delirtir.

Steve Rogers, Captain America ünvanını geri aldığında John Walker ise yeni bir kostüm giyerek kendine U.S Agent ismini seçer. U.S Agent karakteri Captain America’nın iyimser tavrından daha uzak ve daha bencil bir süper kahraman olsa da Avengers’ın saygı duyulan bir dostu ve ailesinin mirasını onurlandıran bir kişi haline gelir.

Çizgiroman evreninde U.S. Agent‘ın hikayesi bu şekilde, bakalım dizi evreninde karakteri bize ne şekilde tanıtacaklar 2020‘yi bekleyip hep birlikte göreceğiz.

0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör