Sanırım başlıktaki soru kendi kendini cevaplıyor gibi ama siz de tabii sebebini söyleme hakkına sahipsiniz. Öncelikle şunu söyliym ben Batgirl‘ü Joker kendisini sakatlayıp da Batman’in Oracle isimli navisgasyoncusu haline geldiği vakit sevmiştim hani Arkham Asylum ile başlayan serideki Oracle takma adlı, komser Gordon’un kızı olan Batgirl‘dür.

Resmi açıklamalarda bozuntuya vermeden sanki teknik sıkıntı olmuş bütçe yetmemiş yapım ekibinde sorundur koronadır falan filan diye yapılan açıklamalar sadece bir bahane gibi geliyor hani aksini düşünen varsa yahu şu kostümün dandikliğine bakar mısınız? Tamam hani kız evde kendi dikmiştir acemidir falan ama cosplay etkinliklerinde bu işe emek verenler siz böyle mi yapıyosunuz imkanınız bu kadar mı yani? 1960’lardan nananalı Batman’den kalma bir kalitede kostümlü filmi gerçekten de 2022 yılında piyasaya çıkaracaklar mıydı acaba? Açıkçası bana biraz 3.sınıf bir XXX filmi için olan fetiş kostümü gibi gelmedi dersem de yalan olacak ama sonra adım sapığa çıkabilir. (Umrumda mı değil tabii) 97’deki facia Batman filmindeki Batgirl kostümünü beğenmiş miydiniz? Evet zamanı için eh diyeceğiz de gerçi o kostüm değil de şey o meme detayı olan corç kulıniyli meme betmen faciasını 8 yılda atlatabildik galiba ama şöyle bir gerçek var ki sjw’lik yapacak olanları dışarı alıyoruz.

Buuuubbss 😀

Solo süper kahraman kadın filmleri güzel olmuyor artık anlayın şunu. Kaptan Marvel‘ı özellikle Dünya Kadınlar gününde vizyona sokmuşlardı ki böyle feminist tavırlı bir anlayışla film yapılması çekici değil son derece itici kılmakla beraber Wonder Woman filmleri, 84’lü Super Girl, Çarlinin Melekleri veya Catwoman(Halle Berry)/Electra(Jennifer Garner) filmleri ne kadar tuttu izlendi halen bahsediliyor a dostlar? Şaka maka o Catwoman ile mi ilk başladı bu Sjw olayı o da ayrı konu ancak Batman’in sidekickli(Catwoman bir sidekick değildir) bir filmini 97 faciasından sonra bir daha göremedik galiba Warner Bros halen risk almak istemiyor tırsıyor gibi.


Tırsmaya devam edin çünkü something in the way nııı nıııı 🙂

1984 İstanbul doğumlu olup, 2005 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdim. 2010'da Milano Naba Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım ve Art Direktörlüğü bölümünden mezun oldum. 2012 yılında Facebook'ta, genellikle oyunlarla ilgili olmak üzere olan Game Man sayfasını sürekli kullandığım Tantrum lakabıyla kurup büyüttükten sonra 2019 yılında geniş kapsamlı web portalını açmaya karar verdim. Bunun yanı sıra çizim ve animasyon yapmayı, genellikle bilinmeyen filmler hakkında araştırmalar yapıp, retro oyunları oynamayı, limitli üretimli aksiyon figür toplamayı çok seviyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör