Çıktığı zamandan 2005’lere kadar sabahlara kadar dinlediğim, lise ve üniversite zamanlarımın önemli bir parçası olan nü metal müzik grubu Linkin Park‘ın 20.yıldönümüne özel koleksiyonluk plaklı albümü yakın bir zamanda piyasaya çıktı. 2007’de anlamsız bir şekilde tarz değiştirip ve ne yaptılarsa ilk iki albümüyle olan hatırlanmış grup, 2017’de solistleri Chester’ın aramızdan dramatik “ayrılığıyla” dağılmıştı.

Bu sene Nisan ayında çıkmış olan 20.yıldönümüne özel albümlerinde orijinal Meteora albümlerinde hiç yayınlamadıkları şarkılarıyla birçok demolarını mevcut etmişler. Full albümü dinlemek isterseniz şu aşağıya linki bırakıyorum ancak “Lost” ve “Fighting Myself kliplerini de paylaşıyorum.. Bizi 2000’li zamanlara geri yolculuk yapan grubun anime klipleri de çok güzel olmuş.

1984 İstanbul doğumlu olup, 2005 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdim. 2010'da Milano Naba Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım ve Art Direktörlüğü bölümünden mezun oldum. 2012 yılında Facebook'ta, genellikle oyunlarla ilgili olmak üzere olan Game Man sayfasını sürekli kullandığım Tantrum lakabıyla kurup büyüttükten sonra 2019 yılında geniş kapsamlı web portalını açmaya karar verdim. Bunun yanı sıra çizim ve animasyon yapmayı, genellikle bilinmeyen filmler hakkında araştırmalar yapıp, retro oyunları oynamayı, limitli üretimli aksiyon figür toplamayı çok seviyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör