Evet evet evet evet çifte haber bir arada! Uzun süredir Ot Dergisinde Behzat için kısa hikayeler yazan Emrah Serbes‘in bu hikayelerinin derlendiği kitap Çekiç ve Gül ismiyle dün piyasaya çıktı. Bu toplu hikayeler serisini içeren kitabın haberinden daha bir gün geçmeden yani bugün Blu Tv bize bir sürpriz yapıp gene aynı kitabın isminde Behzat‘ın yeni fragmanını yayınladı.



Biliyorsunuzdur, Behzat Ç 2019’da Blu Tv‘de yeniden başlamıştı ve çok eleştirilmiş 1 sezon sürdürdükten sonra yeni sezonu açıklanmıştı ve pek bilinmeyen sebeplerden iptal olup hevesimiz kursağında kalmıştı. Daha sonra da Erdal Beşikçioğlu‘nun yeni gelecek sezonun senaryosunu beğenmediğini ve Serdar Akar‘ın da yapım ekibinden ayrılmasından dolayı daha oynamak istemediğini bizzat kendisi açıklamıştı. Dizinin iptalinin resmi olarak açıklanmasıyla bize Ercüment Çözer‘in kendi dizisi olan Saygı sunulmuştu ve geçen sene 2.sezonuyla final yapmıştı ki belki incelememi okuduysanız çoğu Behzat fani gibi arkadaşlarımla, birçok sebepten o diziyi hiç çıkmamış varsaymışızdır. Saygı dizisinin incelememi buradan okuyabilirsiniz.

Klasik Behzat Ç serisi sonrası ve Blu TV‘nin Behzat sezonu sonrasında oynadığı her dizisi(46 Yok Olan, Adı Efsane, Hamlet, Çocukluk, Kağıt Ev, Hakim, vb. saymakla bitmiyor) çok kısa sürmüş yani iptal olmuş Erdal Beşikçioğlu en sonunda inat etmeyi kesip Behzat’a geri döneceğini geçen gün açıklamıştı ancak bu açıklamaları çok duyduğumuzdan başta inandırıcı gelmemişti yine de Behzat’ın eski klasik bölümlerinin HD yüklenmesi ve Nejat İşler‘in bir daha Ercüment Çözer rolünde oynamayacağını Twitter’da açıklamasından epey bir hareketlenme sezmiştik.

Açıkçası Ercüment Çözer‘in bir daha olmayacağı üzücü bir haber olmasıyla beraber Harun(Fatih Artman) ve hatta Hayalet’in(İnanç Konukçu) bu yeni dizide(veya uzun metrajlı bir tek bölümde) olamama ihtimalleriyle Behzat nasıl bir dönüş yapacaktır merak konusudur şimdilik bu fragman bizim tesellimiz 🙂

Ayrıca ollleeeeyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!

0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör