Sunum bence hayal kırıklığıydı. Wolverine oyunu ile ilgili bir şeyler görmedik. Sunulan oyunları daha detaylı görmek isterdim. Biraz aceleye gelmiş gibiydi. Oyun dünyasında Sony iyi sunum yapıyor algısı bozulmaya başlamış.

Metal Gear Solid 3 Snake Eater Remake/Yeniden Yapım

Konami sana zamanında çok sinirlendik. Umarım bu oyun pachinko makinesine çıkmaz. Günümüz yenilenmiş veya yeniden yapılmış oyunlar ile dolmaya başladı. Bu seriyi güncel sistem ve oynanış ile oynamak istiyordum. Sunumdan önce söylentiler vardı. Söylentiler doğru çıktı. Sunumu izlerken bu fragman mgs3 çıkarsa gülerim demiştim. Cidden mgs3 çıktı. Serinin en sevilen oyunudur. Merak bekliyoruz.

Marvel Spider-Man 2

İlk başta Wolverine oyunu mu geliyor diye düşünmüştüm. Sonra sanırım kraven oyunu geliyor diye düşündüm. Fragman ilerledikçe Spider-Man 2 oyunu olduğunu gördük. Bu sunumda kesin olması gereken bir oyundu. En iyi oyunlarını en sona saklayacaklarını düşünmüştüm. Sunumda detaylarını en fazla gösterdikleri bu oyundu. Spider-Man siyah kostümünü beğenmedim. Bunun dışında oyunda beğenmediğim bir şey görmedim. Oynanış sistemini detaylandırmışlar. Bu iyi haber çünkü aynı oyunu tekrar oynamamış oluyoruz. Önceki fragman venom vardı. Bu sefer sadece siyah kostümü gösterdiler.

Alan Wake 2

Remedy firmasının yıllar önce yaptığı oyunun devamı geliyor. Alan abi John Wick tarzı ile geziyor. Oyun içinde Sam lake abimizi gördük. İlk Max Payne oyununda ana karakterin yüzüydü. Oyunda Max Payne olarak gelirse çok harika olur. Alan abimiz ile birlikte savaştığı bir senaryo kulağa güzel geliyor. İlk oyunun sıkıcı tasarımları ve tekrar eden oynanışı bu oyunda olacağını sanmıyorum. Yaratıkların tasarımları Silent Hill gibi garip ve ürkütücü tasarımları vardı. Oyun ilgimi çekti merakla bekliyorum.

Dragons Dogma 2

Yıllardır beklenen oyunlardan biriydi. Geçen sunumda oyunu tişört ile duyurmuşlardı. Gördüğüm en saçma duyurulardan biriydi. İkinci oyun hakkında karışık da olsa bir şeyler gösterdiler. Öncesinde yapılmış olan sistemi umarım geliştirmişlerdir. RPG ve orta çağ fantezisi sevenler bu oyuna bakabilir.

Phantom Blade 0

Son zamanlarda Çin, Kore ve Araplar oyun dünyasını ele geçiriyor. Aslında bu iyi olursa güzel şeyler ortaya çıkabilir. Sürekli batı kültüründen bir şeyler görmekten sıkıldık. Değişiklik iyi olabilir. Oyun, oynanış ve görsel olarak ilgimi çekti. Gördüklerimizin aynısını oyunda yapabiliyorsak bu güzel olurdu. Görsel olarak güzel olup bir daha adını duymadığımız yada iptal edilen oyunlar oldu. Umarım bu oyun öyle olmaz.

Bu oyunlar dışında sunumun özeti 4 kişilik ateş etmeli oyunlar üzerine kuruluydu. Beklentim oyun dünyasını sarsacak sony tarzında duyurulardı. Hayal kırıklığı oldu.

fa8f3b1dd62ad5037dd095e5eae95179

Optimus Prime listemizi beğendi.

0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör