Başlık haricinde herhangi bir gelişme/durum yazmayacağım bu konu hakkında çünkü Diablo IV hakkında müthiş bir beklentim olmadığı gibi buradan erken beta testi için kayıt olabilirsiniz. 24-26 Mart arasında da halka açık beta testi başlayacaktır.

&Lilith Abla

Hatıra defteri olarak bir yazı yazmak istedim.

2000’de 56k modemle Diablo 2‘nin 98 mblık betasını 3 gün boyunca download etmiş, Türkiye’de distribütör olmadığından apar topar yurtdışından kutulu Diablo 2‘yi sırf battlenet yapabilmek için hayatındaki ilk internet siparişini yapmış, 2012’de Diablo 3‘ün koleksiyon paketi için 12 saat taksim meydanında yerde oturup beklemiş olan ben Diablo 4‘ün betası haberine zerre heyecanlanmıyor. bazı heyecanlar gerçekten artık bitmiş ama Taksim’de oturup beklemek beklerken birkaç arkadaş edinip muhabbet etmek bile Diablo 3‘ü oynamaktan çok daha heyecanlı ve eğlenceliydi.

Ayrıca “Ohh plastik kokusu” 😀

1984 İstanbul doğumlu olup, 2005 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdim. 2010'da Milano Naba Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım ve Art Direktörlüğü bölümünden mezun oldum. 2012 yılında Facebook'ta, genellikle oyunlarla ilgili olmak üzere olan Game Man sayfasını sürekli kullandığım Tantrum lakabıyla kurup büyüttükten sonra 2019 yılında geniş kapsamlı web portalını açmaya karar verdim. Bunun yanı sıra çizim ve animasyon yapmayı, genellikle bilinmeyen filmler hakkında araştırmalar yapıp, retro oyunları oynamayı, limitli üretimli aksiyon figür toplamayı çok seviyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör