Dün yayınlanan Blizzcon’da Blizzard oyuncuları/seyircileri Diablo yağmuruna tuttu ki, hem Diablo 4‘teki yeni karakter Rogue’un tanıtımıyla ile beraber 2000’lerde satış rekoru kıran hani o çok satan kitaplara benzetilen Diablo 2‘nin Resurrected yani remastered versiyonunu cross multi platform olacak şekilde sundu. Cross platform nedir diye soranlarınız belki vardır ama az çok tahmin etmişsinizdir. Evet oyunu ister Pc başında ister X-Box One ister Playstation 4-5 olsun fark etmez, bunlardan herhangi bir versiyonunu kullanan arkadaşlarınızla beraber bağlanarak online olarak multiplayer oynayabileceksiniz. Açıkçası bu özelliğin Diablo 4 için de olmasını isterdim ki Diablo 2‘nin bu tanıtımının yanında Diablo 4 sönük kalmış gibi durmaktadır bence :)) Yine de alışık olduğumuz şekilde oyunda yendiğimiz rakibin kulağına gönderme olarak öldürdüğü kişilerin kulaklarını pedere veren Rogue karakteri de hoşuma gitti.

Klasiğiyle birebir aynısının yeni muhteşem grafiklisi olan Diablo 2‘nin bu remake versiyonunu hangi platform için alsam diye daha şimdiden düşünür oldum. Sizin hangisini düşündüğünüzü yorumlar altında da yazıp fikrinizi belirtebilirsiniz.

1984 İstanbul doğumlu olup, 2005 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdim. 2010'da Milano Naba Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım ve Art Direktörlüğü bölümünden mezun oldum. 2012 yılında Facebook'ta, genellikle oyunlarla ilgili olmak üzere olan Game Man sayfasını sürekli kullandığım Tantrum lakabıyla kurup büyüttükten sonra 2019 yılında geniş kapsamlı web portalını açmaya karar verdim. Bunun yanı sıra çizim ve animasyon yapmayı, genellikle bilinmeyen filmler hakkında araştırmalar yapıp, retro oyunları oynamayı, limitli üretimli aksiyon figür toplamayı çok seviyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör