Netflix’in Marvel dizilerinden Daredevil hariç diğerlerinin pek olumlu değerlendirilmediğini biliyoruz ki hatta Daredevil’ın en muhteşem sezonu olan 2.sezonunda ortaya çıkıp da çok olumlu değerlendirilen Punisher kendi spin off dizisini edinse bile başarılı olmayı becerememişti. Punisher hariç Defenders kadrosu olarak adlandırılan kahramanların dizileri hepsi iptal olup bütün arşivi Disney Plus‘a yakın zamanda aktarılmıştı ki hepsi iptal olup geri dönme gibi bir ümidin pek olmamasıyla beraber Daredevil’ın dördüncü sezonu için çok yoğun istek sosyal medyada oluşmuştu.


Fırtına gibi eserek yeni dizilerini sunan Disney + geçenlerde siyah kostümlü Daredevil’ını belirterek, Matt Murdock abimiz ve Wilson Fisk‘in Echo dizisiyle döneceklerini açıkladı. Bakalım iptal edilip terk edilmeye yüz tutmuş Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones ve Frank Castle‘ın kaderleri ne olacak?

1984 İstanbul doğumlu olup, 2005 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdim. 2010'da Milano Naba Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım ve Art Direktörlüğü bölümünden mezun oldum. 2012 yılında Facebook'ta, genellikle oyunlarla ilgili olmak üzere olan Game Man sayfasını sürekli kullandığım Tantrum lakabıyla kurup büyüttükten sonra 2019 yılında geniş kapsamlı web portalını açmaya karar verdim. Bunun yanı sıra çizim ve animasyon yapmayı, genellikle bilinmeyen filmler hakkında araştırmalar yapıp, retro oyunları oynamayı, limitli üretimli aksiyon figür toplamayı çok seviyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör