Birds of Prey ya da Türkiye’deki adıyla Yırtıcı Kuşlar ve Muhteşem Harley Qinn 7 Şubatta vizyona girdi, öncelikle şunu söylemeliyim ki ben filmin fragmanını bile izlemedim, çünkü hiç içimden gelmedi, filmde hangi karakterler var vs. hiç bir fikrim yoktu, dolayısıylada sıfır beklenti ile salona girdim, biraz keyifli vakit geçiririm kafamı boşaltırım amacıyla filmi izledim, nitekim öylede oldu… film gayet keyifliydi.

DC her filminden sonra biraz daha akıllanıyor olacak ki (Bkz: Joker) bu filmde Suicide Squad‘da yaptığı hataların yanında geçmemiş, karakter seçimleri, diyalogları, müzikler tam tadında ve aksiyon dozajı da gayet iyi ayarlanmış diyebilirim ki size gayet güzel bir 2 saat geçirtiyor.

Spoiler işine çok girmeden konuya gelecek olursak; Suicide Squad sonrasında yollarını ayıran Joker ve Harley, Harley’in minik buhranları, üstüne bunu öğrenen Gotham‘ın kötü adamlarının intikam almaya çalışmaları ve geçmişten gelen bir takım intikam meseleleri vs. üzerine bir senaryoya sahip diyebilirim.

Filmimizin kötü adamı ise Black Mask rolü ile Ewan Mcgregor.

Günümüz Amerikan filmlerinde az rastlanır ilginç bir detay ise filmde Black Mask‘in gay olması ve bunu kör göze parmak şeklinde bağıra çağıra değil de sadece bir tercih meselesi olarak göstermiş olmaları, sizleri tebrik ediyorum.

Benim gibi daha fragmanı izlemeden ön yargıya sahip insanlara çok beklentiye girmeden filme bir şans vermelerini öneririm, en azından kafa dağıtıp iyi vakit geçirmelik hoş bir film, Lakin ilk haftada vizyonda çakılmaktan kurtulamamış sanırım, duyumlarım bu yönde.

0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör