DC çizgi film evrenine yeni Warner Bros yapımı olan Justice League Dark Apokolips War filmi yayınlandı. Öncelikle bu animasyonda çocukları rahatsız edecek bazı sahneler olabilir. DC animasyon evrenini yıllardır takip eden biri olarak beğendim.

Hikayemiz Justice League ekibinin daha önce 3 kez dünyaya saldırı düzenlemiş olan Darkseid‘in saldırmasından şüphelenmeleri ile başlıyor. Justice League ekibi toplanıyorlar. Aralarında tartışma olduktan sonra saldırmaya karar veriyorlar. Ekip saldırmaya gidiyor. Saldırı sırasında bilmedikleri şey ise Darkseid‘ın saldırının yaşanacağını bilmesidir. Ekip Apokolips gezegenine savaşmaya gider. Fakat savaş sırasında çoğu kişi ölür. Darkseid dünyaya saldırı yapar. Dünyada bir savaş başlar. Dünyadaki süper kahramanların bir çoğu ölür. Geriye kalan John Constantine ise bir barda Etrigan ile birlikte alkol içmektedirler. O sırada Superman ve Raven birlikte gelip, John Constantine‘i bulurlar. John Constantine‘den yardım isterler. Bir süre istemese de John Constantine teklifi kabul eder ve yardım etmeye başlar. Hikaye ilerledikçe diğer süper kahramanlara ve yaşanan olaylar hakkında bilgi sahibi oluruz. Hikayenin sonunda ise bir flashpoint daha yaşanır.

Justice League Ekibi Üyeleri

Animasyonda ise birçok bildiğimiz karakterler ölür. Olaylar biraz farklı işler. Dc animasyon evrenindeki en iyi filmlerinden biridir. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir DC çizgi filmidir.

0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör