Belki 90’lardan çoğunuz bilir bu fmv türünü. Genelde korku oyunlarında kullanılmış bir tür olup, gerçek aktör/aktrislerle dijitize grafikli olarak yapılmış oyunlar olmuştur. Bunların da herhalde en popüler örnekleri Phantasmagoria, Darkseed, Police Quest 4 ve Harvester gibi oyunlardır. Ayrıca Flash’ın popüler olup da video desteklemeya başladığı dönemde de bu türde interaktif videolu erotik oyunlar yapılmıştır.

Gamer Girl; twitch yayınlarına meraklı, Abicake99 diye bir takma ad kullanan sarışın bir ablamız olup biz de onun genç meriççiliğini falan(espri tabii) yapacağımız moderatörü olacakmışız. Yapacağımız yani vereceğimiz her karar oyunun gidişatını da etkileyip yönettiğimiz kızı türlü türlü maceralar içerisine sokmanın yanı sıra oyun içi oyunlar da oynayabileceğiz. Ayrıca trailerdan gördüğümüz gibi kızın erkek arkadaş problemi olduğunu da hafiften fark edip başına türlü belalara soktuğunu da görürüz. Bakalım heyecanla bekliyoruz bu kızımızın friend zone’u olmaya..

Oyun Wales Intereactive tarafından multi platform olarak PS 4, Xbox One, Switch ve Pc‘ye çıkacaktır.

Edit: Oyun daha trailerdan epey bir olumsuz yorum almıştır bile bakalım nasıl çıkış yapacak..

1984 İstanbul doğumlu olup, 2005 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdim. 2010'da Milano Naba Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım ve Art Direktörlüğü bölümünden mezun oldum. 2012 yılında Facebook'ta, genellikle oyunlarla ilgili olmak üzere olan Game Man sayfasını sürekli kullandığım Tantrum lakabıyla kurup büyüttükten sonra 2019 yılında geniş kapsamlı web portalını açmaya karar verdim. Bunun yanı sıra çizim ve animasyon yapmayı, genellikle bilinmeyen filmler hakkında araştırmalar yapıp, retro oyunları oynamayı, limitli üretimli aksiyon figür toplamayı çok seviyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör