2011-2012 arasında yayın hayatında olan ve döneminin en popüler Youtube kanallarından olan müzik grubu Your Favorite Martian(“Sizin Favori Marslınız” anlamında olup My Favorite Martian ismine göndermedir ve bu isimde bir komedi dizisiyle ’99 yapımı bir film vardır) 2012’den sonra stüdyo menajerleriyle olan anlaşmazlıktan dolayı, yaptıkları talihsiz bir açıklamayla yeni albüm projelerini iptal etmişlerdi ve Youtube’un tozlanmış video serilerine katılıp unutulmaya yüz tutmuşlardı. Puff Puff lakabıyla grubun vokali Ray William Johnson, gitaristi Benatar, baterist Axel ve Afro Dj‘den oluşan bu grubun şarkılarının hepsi çizgifilm klipli olup sanki şarkıları için klip değil klipleri için şarkı yapıyor gibi olup genellikle geek/nerd konsept üzerine veya da ünlülerle dalga geçmek üzere, arada çeşitli youtube ünlüleri olan şarkıcılarla da düetleri mevcut olan müzik videoları vardı ve halen de kanalları mevcut olup bugüne kadar “This Project is Retired” ismiyle kanal kendi halinde durmaya devam ediyordu.

Bugün Facebook’ta yaptıkları açıklamada eskiye dair bir yazı paylaştılar. Yapacakları albümün kayıtlarına hiç başlayamamış olmalarını söylemeleriyle beraber 1 Haziran’da yeni bir şarkıyla geri döneceklerini açıklayıp hepimizi sevinçte havaya uçurdular ve kanalın ismi “This Project is Reborn” diye değişti. Heyecanla yeni şarkılarıyla 10 seneden sonra sonunda geri dönmelerini heyecanla beklemekteyiz. Bunun yanı sıra beğendiğim birkaç şarkılarını da paylaşıyorum.

Evet biraz fazla paylaştım ama olsun hepsini dinlemenize değer bence. Geek kalın 😉

1984 İstanbul doğumlu olup, 2005 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdim. 2010'da Milano Naba Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım ve Art Direktörlüğü bölümünden mezun oldum. 2012 yılında Facebook'ta, genellikle oyunlarla ilgili olmak üzere olan Game Man sayfasını sürekli kullandığım Tantrum lakabıyla kurup büyüttükten sonra 2019 yılında geniş kapsamlı web portalını açmaya karar verdim. Bunun yanı sıra çizim ve animasyon yapmayı, genellikle bilinmeyen filmler hakkında araştırmalar yapıp, retro oyunları oynamayı, limitli üretimli aksiyon figür toplamayı çok seviyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör