Öncelikle predator serisi çok eski bir seridir. Seri içerisinde çok fazla iyi film olduğunu düşünmüyorum. Terminatör serisi gibi her filmde düşüş yaşamıştı. Seride en sevdiğim film ilk filmdir. Bu yazıda ise en son çıkan prey isimli film inceleyeceğim.

Bu tarz filmlerde uzaylının gelişini özellikle ilk saniyelerde göstermeyin. Neyse en azından uzaylıyı hemen görmüyoruz. Filmin ortalarına doğru net bir şekilde görüyoruz. Gizem ve gerilim yaratmak için güzel bir yöntemdir.

Öncelikle film İlk avcının, dünyaya geldikten sonra yaşananları anlatıyor. Filmin geçtiği dönemler güzeldi. Filmin vahşi sahneleri iyiydi. Çocuklar izlesin ve daha fazla para kazanalım diye vahşi sahneleri silmemişler. Avcının tasarımını daha ilkel olarak yapmışlar. Filmin geçtiği döneme uygun görünmesini istemişler. Güzel bir tercih olmuş. Bazı sahneleri beğendim. Özellikle ayıyı tutup kaldırdığı sahne iyiydi. Avcının serinin diğer filmlerinde olduğu gibi onurlu savaşçı tarzından vazgeçmemişler. Düşmanlarından parça almasını unutmamışlar. Filmin sonunda ise avcıyı tek başına yenmesi düşündürdü. Çok fazla tecrübesi olmayan birinin avcıyı yenmesi garipti. En azından yenmek için zor ve akıllıca hamleler yaptı. Bu açıdan beğendim. Ufak bir bilgi veriyim. Predator ırkının ismi Yautjadır.

Özet olarak filmi beğendim. Seyir zevkini bozan bir şey yoktu. Vakit kaybı bir film değildi. Açıkçası çok fazla hayranı olmadım. Filme şans verin derim. İyi günler Geek kalın 🙂

Optimus Prime Beğendi 😀
1999 doğumluyum. Üniversitede Grafik Tasarım okuyorum. Resim yapmayı,sevdiğim bir konuda saatlerce araştırma yapmayı,kitap okumayı,retro oyunları ve resimleri severim. 7 Yıldır Figür koleksiyonu yaptım. 1 Eylül 2019`dan beri Game Man sitesinde yazarlık yapıyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör