Oyunumuz bir pederin arabası ile garip bir ormana gitmesi ve olay hakkında çok detaylı olmasa da bir açıklama yapması ile başlıyor. Sonrasında ise arabasından inip macera ve gizem arayışına başlıyor. Oyunda gizemli evler, garip yaratıklar ve farklı hikaye sonları bulunmaktadır.

Oyunun retro havası ve korku türüyle harmanlanması oyunun en büyük etkenlerinden biridir. Beethoven‘ın 14.sonatı olan Moonlight‘da oyunu oynarken oyun müziği olarak eşlik etmektedir. Oyunun 5 farklı hikaye sonu bulunmaktadır. Hikaye yaptığınız şeylere bağlı olarak gelişim göstermekte ve pederin kaderini belirlemektedir. Oyunun Exorcist ve eski slasher korku filmlerinden ilham aldığını düşünüyorum. Bazı diğer oyunlarda ki gibi bol mermi ve nereye gideceğinizi gösteren bir harita yoktur. Oyundaki silahınız artı şeklinde bir haçtır.

Oyunun Fragmanı!!!
Fragmandan Sevdiğim Bir Sahne
Fragmandan Başka Bir Sahne

Oyun henüz tam sürüm olarak piyasaya çıkmadı. Steam`de demo sürümü bulunmaktadır. Toplamda 3 farklı chapter`dan oluşmaktadır.

Bu Oyunu Kimler Oynamalı: Retro ve korku türünde eserleri sevenler göz atmalı.

1999 doğumluyum. Üniversitede Grafik Tasarım okuyorum. Resim yapmayı,sevdiğim bir konuda saatlerce araştırma yapmayı,kitap okumayı,retro oyunları ve resimleri severim. 7 Yıldır Figür koleksiyonu yaptım. 1 Eylül 2019`dan beri Game Man sitesinde yazarlık yapıyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör