Bakın bu ilginç gelebilir zira karşımızda çok şiirsel bir Transformer bulunmakta, Tarn katıksız, psikopat ve belâgatli bir decepticon’dur.

Barışa Doğru Şiirsel alıntıları ve Megatron‘un diğer felsefi eserlerini cilalarken, güzel müzik çalmaktan başka hiçbir şeyden hoşlanmaz. Decepticon Justice Division‘ın en son müdahalesinin kıvılcımının kendi kendini yok etmesine neden olmak için özel olarak modüle edilmiş ses işlemcisini kullanırken aynı zamanda bu zevklerini şımartmaya meyillidir.

D.J.D.’nin lideri Tarn, ekibin zihniyetini kısaca özetler nitelikte diyebiliriz. Decepticon amblemini kendi suratına kabartma yaptıracak kadar ileri gidecek şekilde Megatron‘un davasına sadık ve bağlılığı gayretinin çok çok ötesindedir. Hiçbir hain, hiçbir korkak onun ekibinden asla kaçamaz.

Birini (zihinsel, fiziksel, duygusal olarak) kırmak istiyorsanız, mutlu olana kadar bekleyin. Yaşamasına, sevmesine ve gelişmesine izin verin. Bir kez iyi yaşamış biri hayatın değerini anlarsa… Öldürmek için harekete geçtiğinizde bu kesin gerçekleşir. Çünkü kaybedecek bir şeyi olmayan birinden hiçbir şey alamazsınız.
Tarn

Tarn eylemlerinin her zaman tamamen haklı olduğuna inanıyor, ancak düşünceleri sürekli bir kendini yok etme akışı içerisinde, bu da onu saatli bir bomba yapıyor. Öte yandan sıkı ama adil bir gemi çalıştırmak için elinden geleni yapıyor ki bu da onun iyi bir lider olduğunun kanıtı. Bağımlılık eğilimleri, yıllar önce orijinal dönüşüm dişlisini yakmasına ve güç arttırıcı Nuke’ye olan güveninin artırmasına neden oldu.

İlk görünüm: More than Meets the Eye #5 (Gölgeli görüntü); #7 (Tam olarak görünmesi); #10 (Glitch olarak)

…ve her şeyden önemlisi Tarn’ın gerçek bir sosyopatik katil olduğu konusunda şüpheniz olmasın.

0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör