Behzat Ç dizisinin 13.bölümünde ortaya çıkıp, Behzat ve ekibinin baş düşmanı haline gelen Ercüment Çözer‘in kendi özel spin off dizisi gene Behzat‘ın yeni serisinde olduğu gibi Blu TV platformunda geliyor. Nejat İşler tarafından canlandırılıp, Joker gibi bir portre sergileyerek, saygıyla kafayı bozmuş olan psikopat-sosyopat iş adamı Ercüment‘in geçmişi hakkında bilmediğimiz birçok şeyi eminim ki bu dizide, gene Behzat Ç evreninde olmak üzere yeni bir oyuncu kadrosuyla öğreneceğiz gibi görünüyor.

Bunun yanı sıra Behzat’ın yeni gelecek sezonu hakkında halen yeni bir gelişme olmaması üzerine böyle bir haber açıkçası beni çok sevindirdi çünkü klasik dizide fazla göremediğimiz bu karakterin özel bir dizisi olmasını 2013’lerden beri çok istiyordum. Umarım Behzat Ç dizisinde de yapımla olan anlaşmazlıklar bir an önce giderilir, her iki diziyi de keyifle izleriz.

1984 İstanbul doğumlu olup, 2005 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdim. 2010'da Milano Naba Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım ve Art Direktörlüğü bölümünden mezun oldum. 2012 yılında Facebook'ta, genellikle oyunlarla ilgili olmak üzere olan Game Man sayfasını sürekli kullandığım Tantrum lakabıyla kurup büyüttükten sonra 2019 yılında geniş kapsamlı web portalını açmaya karar verdim. Bunun yanı sıra çizim ve animasyon yapmayı, genellikle bilinmeyen filmler hakkında araştırmalar yapıp, retro oyunları oynamayı, limitli üretimli aksiyon figür toplamayı çok seviyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör