Beta Rayquaza
3. Neslin beta Pokedex’i 2020’de sızdırıldı ve Rayquaza tasarımının beyaz pullu olduğunu, bir gagaya sahip olduğunu ve Rayquaza’nın son boyutunun sadece yarısı olduğunu ortaya çıkarıldı. Pokedex sızdırıldı, ancak ne yazık ki beta sprite’ı yoktu… Yani şimdilik nasıl göründüğünü sadece hayal edebiliyoruz.

Çalı Pokemon
2020’de bir beta sızıntısı daha ortaya çıkmıştı, fıskiye motifli çimen tipi bir Çalı Pokemon’u adı verilen bu tasarım dahil olmak üzere 3. jenerasyondan çıkarılan bazı Pokemonlar için Pokédex giriş bilgilerini ortaya çıktı. Maalesef, sızıntı sprite’larını içermiyordu, bu yüzden bunun da sadece neye benzediğini hayal edebiliyoruz.

Beta Weedle Ailesi
Orijinal Weedle ailesinin bu beta sprite’ları ilk olarak 1997’de Game Freak’in resmi Japon web sitesinde ortaya çıktı. Weedle’ın kendisi son tasarımına oldukça benzese de, evrimi tamamen farklıydı.

Tavşan Pokemon
İlk olarak, 2020’de 2. nesil beta sprite’ları sızdırıldığında keşfedilen bu tavşan Pokemon, Gold & Silver‘ın geliştirmelerinde oldukça erken aşamada hurdaya çıkmış gibi görünüyor. Tasarımcıların ilk Pikachu klonu girişimi olabilir.
(Plusle & Minun’in ilk tasarımlarından olabileceği düşünülüyor.)

Beta Hayalet Pokemon
2. Jenerasyonun geliştirilme safhasından kalma sızdırılmış dosyalarda bulunan bu emekli edilen hayalet pokemon’a, Japon folklöründe ateş toplarına dönüşen ve gece boyunca süzülen ölülerin ruhları olan iki hitodama eşlik ediyordu.
Bence, günümüzde çıkan yeni Pokemon tasarımlarından daha anlamlı, güzel ve şirin bir tasarıma sahipmiş, evrimlerini görmek isterdim.

Beta Qwilfish
Muhtemelen Qwilfish için bir evrim olarak yaratılmış olan bu kirpi balığı pokemonun tasarımı 2. neslin gelişiminin erken dönemlerine kadar uzanıyor. Japonca adı Shibirefugu‘ydu ve ”Uyuşukluk Kirpi Balığı” gibi bir çeviriye sahipti.
Orijinal tasarımdan daha kaba bir görüntüye sahip olduğu kesin.

0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör