Beta Shuckle
Gold & Silver’ın 1999’daki demosunda Shuckle, “Fermantasyon Pokemon” olarak tanımlanan çömlekte bulunan bir yılandı, muhtemelen yılanların alkolde fermente edildiği yılan şarabına bir gönderme olarak tasarlandı fakat çocuklar için uygun bulunmadığı için değiştirildi.
(Tam Tantrum admine göre bir Pokemon :D)

Beta Gligar
Gold & Silver Japonya’da piyasaya sürülmeden sadece beş ay önce, Gligar‘ın beta sprite’ı altı kollu ve kırmızıydı, ancak tasarımı oyunların son yapısında değişti.

Ninja Pokemon
2. Jenerasyon’un geliştirilmesinin ilk dönemlerine ait sızdırılmış dosyalarda bulunan bu ninja benzeri Uçan Sincap Pokemon’un sırtında kılıflı bir kılıç vardı. Muhtemelen Çelik / Uçan türü, ancak ne yazık ki sızıntı bilgi yazıları içermiyordu.

Gold & Silver’ın 1997 demosu, Herkül böceğine dayanan bir Pinsir evrimi içeriyordu. Birkaç yıl sonra Game Freak onu pembeye çevirdi, sonrasında geliştirmenin sonlarına doğru oyundan çıkardı.

Bebek Growlithe
Gold & Silver‘ın geliştirilmesinin başlarına kadar uzanan bu sızdırılmış beta sprite, Growlithe‘nin bebek formu olarak tasarlanmış gibi görünüyor. Bu Kayıp Pokemon aslında kesilmeden önce iki benzersiz tasarıma sahipti.

Bu isimsiz tekne Pokemon, 2. jenerasyon’un geliştirilmesinin başlarına kadar uzanan sızdırılmış dosyalarda keşfedildi. Bazı hayranlar bu Kayıp Pokemon’un sonunda Lugia olabileceğine inanıyor.
(Sanki Lapras‘ın garip bir evrimine benzemiyor da değil.)

Pokemon X
Lugia başlangıçta “Pokemon X” adında bir Deniz Tanrıçası olarak yaratılmıştı ve konsept tasarımı, karnında bir X olduğunu bile ortaya koyuyor. X sonunda kaldırıldı, ancak küçük bir parçası hala Lugia’nın nihai tasarımında kalmış durumda.

0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör