Zombie filmlerine karşı bir ilginiz var mı? Peki Süper Kahramanlar ve zombie teması birlikte işlenirse ilginizi çeker mi? Bu bölüm süper kahraman ve zombie temasının birleşiminden oluşuyor. İncelemede spolier vardır. Bölümü izlemediyseniz okumanızı önermiyorum. İncelemeye başlayalım.

Zombie Iron Man

Bu bölümde alıştığımız Marvel tarzından farklı bir konu ile karşı karşı karşıyayız. Bölüm Infinity War sırasında geçiyor. Hulk, Doctor Strange yaşadığı yere düşüyor. Zombie salgını sonucu tanıdığımız bir çok süper kahraman ölmüş. Hayatta kalanlar Bruce BannerSpider-ManSharonBuckyOkoyeHappyKurt ve Hope hayatta kalan kişiler oldu. Bölümde bu virüsün dünyaya nasıl yayıldığını gösteriyor. Bölüm kısa olmasında dolayı hızlı bir şekilde anlatılmış olsa da düşünce yapısını beğendim. Janett kuantum aleminde bu virüs ile karşılaşıyor. Ant-man filmlerinde Janett`ı arayan ekibimiz burada farklı bir son ile karşılaşıyor. Janett dünyaya gelmesi ile virüs yayılıyor. Bundan sonrası bildiğimiz zombie filmlerine benziyor. Bölüm ilerledikçe yeni şeyler görüyoruz. Bölüm ilerledikçe hayatta kalanların da öldüğünü görüyoruz. Hope diğerlerini ulaştırmak için kendini feda ediyor. Zaten zombie olacaktı. Zombie olmadan önce son bir kez yardım etmiş oldu. R.I.P

Bölüm ilerledikçe Vision hayatta kaldığını görüyoruz. Android olması sayesinde salgından kurtulmuş. Bölüm ilerledikçe vision farklı davrandığını anlıyoruz. Aslında bölümün esas tehlikeli kısmı, vision bir şey sakladığını fark etmemizle, farklı bir duruma bürünüyor. Black Panther karakterini görüyoruz. Bacağı kopmuş bir şekilde görüyoruz. Vision aslında scarlet witch ölmesin diye onu besliyormuş. Vision kendini bir kez daha feda ediyor. Vision sanki Sean Bean gibi olmaya başladı 😀 Hulk geride kalarak Scarlet Witch oyalıyor. Diğerleri o alandan kurtuluyor. Kendi aralarında durumu konuştukları sırada aslında wakandayı da zombilerin bastığını görüyoruz. İzledikten sonra telltale, the walking dead oyunu aklıma geldi. Bu bölümde bir çok klişe ve mantıksız durumlar görüyoruz. Zombie eserlerinde herkes çok hızlı bir şekilde öldürülüyor. Tam zamanında hep bir sorun çıkar. Dediğim şekilde klişeler de olsa kötü bir bölüm değildi. Konsept güzel fakat çok kısa bir sürede anlatılmaya çalışılmış. Bu konsept ile bir kaç bölüm çıkardı.

Zombie Thanos

Siz neler düşünüyorsun? Bölümü beğendiniz mi? Geek kalın ve bizimle kalın.

transformers-optimus
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör