Thor karakterini sever misiniz? Yeni bir filmi ile beyaz perdeye çıkıyor. Bence filmin ismi kötü olmuş. Daha havalı bir isim olabilirdi. Fragmanda ki sahneleri inceleyelim.

Burada Thor spor yapıyor. Bu hareket sporda yapılan hareketlerden biridir. Halat sallama ingilizce de battle rope diye geçen bir spor hareketidir.

Bu sahnede Thor yeni vücut yaptım alayız gelin diyor 😀 asdafasdgaf

Çizgi romanlarda ve çizgi filmlerde gördüğümüz mitolojide kullanılan araçlardan biridir.

Bu yeri diğer filmlerde görmedik. Yeni bir şehir görüyoruz.

Sanırım sahnede ki karakter zeus gibi görünüyor. Bu sefer yunan mitolojisi işlenecek. En çok işlenen mitoloji olabilir.

Bu sahneyi beğendim. Bu sahnenin, filmin kötü karakteri ile ilişki olduğunu düşünüyorum.

Bu sahnede yeni asgard ile ilgili politik meseleleri konuşuyor. Kendisi doğal olarak sıkılmış 🙂

Zeus heykeli ve yönettiği şehri görüyoruz. Ekibimizin ilk kez geldiğini düşünüyorum.

Filmin logosunu görüyoruz. Filmin tarzı 80`li yıllardan esinlenilecek gibi görünüyor. Filmde umarım çok fazla şaka malzemesi yoktur.

Sanırım Thor filmde çok fazla kostüm değiştirecek. Gördüğü bir şey karşısında şaşırıyor. Fragmanda ki şekilde olmayabilir. Fragmanları bu şekilde kurgulayıp ilgi çekmeye çalışıyor olabilirler. Bu arada thorun pelerini görünce aklıma yeşil çam Tarkan filmi geldi. Neden acaba hıııım?

Kırılmış çekiç ile karşınızda Jane Foster Thor kostümü ile karşımızda görünüyor. Kostüm kötü durmuyor gibi geldi. Film çıktığında beyaz perde görelim.

Fragman orta seviyedeydi. Heyecanlanmadım yada kötü bulmadım. Sanırım süper kahraman filmlerinden sıkılmaya başladım. Büyük olaylar görebileceğimiz filmlere daha çok heyecanlanıyorum. Doctor Strange filmi daha çok ilgimi çekiyor. Bekleyip göreceğiz.

Optimus Beğendi. Siz neler düşünüyorsunuz? Fragmanı beğendiniz mi? Geek kalın ve bizimle kalın. İyi Günler.

1999 doğumluyum. Üniversitede Grafik Tasarım okuyorum. Resim yapmayı,sevdiğim bir konuda saatlerce araştırma yapmayı,kitap okumayı,retro oyunları ve resimleri severim. 7 Yıldır Figür koleksiyonu yaptım. 1 Eylül 2019`dan beri Game Man sitesinde yazarlık yapıyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör