It Chapter 2 Spoilerlı İnceleme!!

0
1163

Filmi İzlemediyseniz Bu İncelemeyi Okumanızı Önermiyorum!!!

Stephen`ın King romanlarında biri olan it (O) romanın 90lı yıllarda tv filmi olması ile ilk kez film olarak uyarlandı. Yıllar sonra 2017 de uyarlanan yeni serinin ilk filminin devamı olan (İt Chapter 2) ile tekrar vizyona girdi.

Film Pennywise ın 27 yıl sonra tekrar geri döndüğünü göstermesi ile başlıyor. Losers Kaybedenler kulübünün bir üyesi olan Mike 27 yıldır kasabada kalarak bu palyaçonun geri döndüğünü öğrendikten sonra kulübün diğer üyelerine haber veriyor ve onların kasabaya dönmesini istiyor. Film bundan sonra etkisini göstermeye başlıyor. Pennywise tekrar geri döndüğü için cinayetler ve kötü olaylar tekrar artış göstermiş ve kasaba da tekrar huzursuzluk olmaya başlamıştır. Ekibimiz buluştuktan sonra eskiden yaşadıkları olayları unuttuklarını fark ediyor ve bu olayları tekrar hatırlamaya çalışıyor. Mike yıllardır kasaba da olduğu için olanları unutmamış ve arkadaşlarına hatırlaması için yardım ediyor. İlk filminde olduğu gibi ekip tek başına kendi korkuları ile yüzleşiyor. Bu yüzleşmeler sırasında ekip eskiden yaşadıkları olayları hatırlamaya başlıyor ve artık Pennywise ın ölmesi gerektiğine karar veriyorlar. Mike nasıl öldürülebileceğini araştırmış ve bulmuş. Bunu ekibe anlatıyor ve nasıl öldürüleceğini bilerek yola çıkıyorlar. Korku öğeleri sürekli olduğu için bazen sıkıcı olabiliyor. Oyunculuklar ise gayet iyi. Bill Skarsgard Pennywise karakteri ile harika oyunculuk yapmaya devam etmiş. Karakterlerin genç hallerini filmde tekrar görüyoruz. Biraz büyüdükleri için CGI ile gençleştirmişler. Efektler ise bazı yerlerde göze batabilir ama yine de genel olarak kesinlikle kötü değil. Filmin sonu ise bazılarımız için tatmin edici olmayabilir. Sonunda ise Ekip Pennywise öldürüyor. TV filmini izlemiş biri olarak sonlarının benzer olması ile benim için sonu fena değildi. Film 2 saat 49 dakika olması ile en uzun korku filmlerinden biri olması ile dikkat çekiyor.

1999 doğumluyum. Üniversitede Grafik Tasarım okuyorum. Resim yapmayı,sevdiğim bir konuda saatlerce araştırma yapmayı,kitap okumayı,retro oyunları ve resimleri severim. 7 Yıldır Figür koleksiyonu yaptım. 1 Eylül 2019`dan beri Game Man sitesinde yazarlık yapıyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör