2010’da Star Tv‘de başlayıp büyük bir ilgiyle izlenmiş, her bölümünde neredeyse farklı farklı olayları ele almış dizi olan Behzat Ç, 2013 yılında birçok sebepten dolayı final yapmıştı ve yaklaşık 6 sene zaman zarfından sonra hepinizin bildiği gibi Blu Tv‘de bu sene ortalarında tekrar başlayıp, 9.bölümle güzel bir sezon finali yaptı.

Çok tanıdık geliyor bu silüetler 🙂

Sezon finaliyle beraber 5.sezonu(yeni seriye göre 2.sezon) 2 kişinin gölgelerinin yer aldığı bir kırmızı renkli görselle açıklandı. Geçen gün sona eren sezon birçok sebepten dolayı eleştirilmişti. Bunlardan biri Eda(Seda Bakan) ve özellikle de Harun(Fatih Artman) karakterlerini canlandıran oyuncularının bu sezonda yer almamalarıyla beraber, az bölümlü kısa bir sezon olup, bölümlerin çoğunluğunun 1 saat bile sürmemesiydi.(Star‘da yayınlanan Behzat‘ın ilk sezonunun bölümleri 2 saate yakın sürerdi.) Bu gördüğünüz görseldeki silüetlerdeki kişilerin büyük ihtimalle Harun ve Eda olduğunu tahmin etmekle beraber, yeni gelecek sezon bölümlerinin 1 saat olduğu da yeni görselle açıklanmıştır.

1984 İstanbul doğumlu olup, 2005 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdim. 2010'da Milano Naba Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım ve Art Direktörlüğü bölümünden mezun oldum. 2012 yılında Facebook'ta, genellikle oyunlarla ilgili olmak üzere olan Game Man sayfasını sürekli kullandığım Tantrum lakabıyla kurup büyüttükten sonra 2019 yılında geniş kapsamlı web portalını açmaya karar verdim. Bunun yanı sıra çizim ve animasyon yapmayı, genellikle bilinmeyen filmler hakkında araştırmalar yapıp, retro oyunları oynamayı, limitli üretimli aksiyon figür toplamayı çok seviyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör