Pokemon serisini çocukluğumuzdan beri severiz. Jenerasyondan jenerasyına geçmiş büyük bir kitleye hitap eden bir seridir. Seri böyle de olsa seride yapılmış olan kötü şeylerde yok değil. Örnek olarak bazı pokemon tasarımları bu kötü şeyler arasında gösterilebilir. İlk Olarak:

Jynx

Jynx İlk Ve Son Tasarımı

Tasarımı ile zamanında olay çıkartan bir pokemondur. İlk çıktığı zaman ırkçı bir tasarımı olduğunu düşündüler. Irkçı yada değil her türlü kötü bir tasarımı olduğu gerçek. Resimde görüldüğü gibi aslında ilk çizimde kullanılan rengin siyah olduğu ve sonrasında renginin değiştirilip mor yapıldığı da bazı hayranlar tarafından fark edip yayılmıştır.

Snorunt

Bir diğer Kötü tasarımı olan Pokemon ise Snorunt. Tasarımı o kadar kötü ve fazla basit ki ilk gördüğünüz anda hangi pokemon türünden olduğunu anlayamıyorsunuz.

Tangrowth

Tasarımı sanki birden fazla kablonun birbirine dolanması sonucu ortaya çıkmış gibi duruyor.Berbat tasarımlardan biri daha.

Bınacle / Barbaracle

Bu Pokemonumuzun ismi garip olsa da tasarımı isminden daha da garip.Özellikle ilk halinde ki tasarımın kötülüğü hemen belli oluyor.

Gulpin Ve Swalot

Bir başka tasarımı kötü olan pokemonlardan. Swalot grimmer çakması gibi duruyor.Kolları çok kötü tasarlanmış.

Probopass

İk baktığınız andan itibaren görünüşü başka şeyler hatırlatan kötü tasarımlardan biri. Büyük burunlu bıyık bırakmış dedelere benzeyen bir tasarımda pokemon yapma fikrini kim düşünmüş ve onaylamış acaba.

Huntail Ve Gorebyss

Bu Pokemonların tasarımı ise sanırım yılan balığından ilham alınmış. Berbat tasarımlardan biri daha. Listede ki diğer pokemonlara göre biraz daha iyi tasarımları da olsa gine de kötü tasarımları olduğu da bir gerçek.

1999 doğumluyum. Üniversitede Grafik Tasarım okuyorum. Resim yapmayı,sevdiğim bir konuda saatlerce araştırma yapmayı,kitap okumayı,retro oyunları ve resimleri severim. 7 Yıldır Figür koleksiyonu yaptım. 1 Eylül 2019`dan beri Game Man sitesinde yazarlık yapıyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör