Marvel Avengers Square Enix ve Marvelin ortak olarak yapmış olduğu oyundur. Son zamanlarda Beta sürümü yayınlandı. Steamde ücretsiz olarak yükleyip oynayabilirsiniz.

Oyunun Arayüzü

Öncelikle Oyun fragmanlardan da gördüğümüz Avengers Day (A-Day) ile başlıyor. Kutlamaların olduğu sırada saldırı yapılıyor. Bu saldırıyı önlemek için Avengers üyeleri ile birlikte savaşıyoruz. İlk oynadığımız karakter Thor oluyor. Thor karakteri çekiç fırlatıp düşmanlara hasar verebiliyor. Çekici geri çekerken de düşmanlara zarar vermek mümkün. Çekici olmadığı sırada yumrukları ve tekmeleri ile dövüşebiliyor. Bariyerleri çekici ve yıldırımları kullanarak kırabiliyor.

Oyunda ıron man karakterine geçtiğimiz zaman havada düşmanlara saldırırken başlıyoruz. Sonra yere indiğimizde ark reaktöründen Uni-Beam atarak düşmanlara hasar verebilme özelliği mevcut.Yakın ve uzak saldırıları farklı yansıtılmış. Iron ile oynarken basılı tutarsanız daha güçlü saldırı yapabiliyor.Havada gelen saldırılardan kaçabilme özelliği mevcut.

Black Widow karakteri ise yakın saldırılarda atletik ve hızlı kombolar yapabiliyor. Uzaktan saldırılarda ise silahları ile hasar verebiliyor. havada kombolar yaparak düşmana birkaç farklı hareketler ile saldırılar yapabiliyor. Saldırılardan kaçınma hareketi bu karakter de mevcut.

Hulk karakterinde ise duvara tutunma ve duvardan başka bir yere atayabilme özelliği mevcut. Güçlü saldırılar ile rakibe ağır hasarlar verebiliyor. Hulk karakterinin bir özel hareketi ise ellerini hızlı bir şekilde çarpıştırarak çevresinde gama enerji patlaması yapabiliyor. Zıplayıp havada saldırı tuşlarına bastığınızda yere sert bir şekilde inip çevresel hasar verebilme özelliğine sahip.

Kaptan Amerika ise bir diğer atletik karakterlerden biri. Yakın dövüşte kalkanını kullanarak hem savunma hem saldırı yapabiliyor.

Oyunda ki ortak noktalardan biri dövüş sırasında karakterlerin kendi özel hareketlerini yapabilmesidir. Bu hem verilen tuşlara aynı anda basabilme, hemde enerji dolduktan sonra yapılan özel hareketler ile oyunda mekanik oluşturulmuş.

Oyunda loot sistemi mevcut. Düşmanları yok ettikten sonra veya etraftaki kutuları açtığınızda eşyalar düşüyor. Düşen eşyalar ile karakterinizi geliştirebiliyorsunuz. Yetenek geliştirme sistemi mevcut. Karakterinize ekstra dövüş hareketleri ekleyebilir ve eklenen yetenekleri geliştirebilirsiniz.

Oyunda bulunan bir diğer şey ise aksesuar sistemidir. Karakterinizin görünüşünü değiştirebiliyorsunuz. Farklı kostümleri mevcut. Oyun sırasında çizgi roman sayfaları toplayabilirsiniz.Karakterlerin bulunduğu çizgi romanların kapak sayfalarını inceleyebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla yada bilgisayar ile birlikte co-op oynama seçeneğiniz mevcuttur.

Oyunun eksilerinden biri ise teknik sorunların olması. Fps düşüşleri mevcut. Doku ve model hataları mevcut. Bazılarımız için ise karakter tasarımlarını beğenmeyebilirsiniz. Karakter kostümleri değiştirilebilir olacak. Teknik sorunlar ise beta olduğu için bunlar tamamlanmış sürümde düzenlenmiş olarak karşımıza çıkacaktır.

Steam de normal versiyonu 289TL ücreti var. Deluxe Edition ise 388TL fiyatı var.

Avengers Hikaye Fragmanı

0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör