Netflix'ten Bir Bomba Daha: Cem Yılmaz'ın Yeni Dizisi Erşan Kuneri'nin  Yayın Tarihi Belli Oldu!

Ülkede belki de türünün tek örneği olan komedi bilim kurgu filmi Gora‘da Cem Yılmaz‘ın 4 farklı tiplemeyi canlandırdığını biliyoruz. Arif ve Logar haricinde, rahmetli Rasim Öztekin‘in canlandırdığı Bob Marley Faruk‘un 80’li yılları anlatmasıyla o zamanki patronu olan yeşilçam seks film yapımcısı olan almancı tiplemeli Erşan Kuneri‘yi gene Cem Yılmaz olmak üzere 12 Eylül döneminde tutuklandığı sıralarında çok kısa bir flashback olarak ve Arif v216 filmlerinde bonus kafalı pimp imajıyla görmüştük. Belki 2 yıl evvel bu Erşan Kuneri tiplemesinin kendi maceralarını anlatan dizisinin Netflix için geleceği Cem Yılmaz tarafından açıklanmıştı ve birkaç gün evvel ilk görselleriyle ufak bir fragmanı yayınlandı. Bakalım eski saçma sapan Türk erotik/porno yapımlarının komedisi olarak beklediğimiz gibi komik bir yapım olacak mı göreceğiz. Normalde Gora dahilinde Cem Yılmaz‘ın çoğu filmine olumlu bir gözle bakmam ancak bu tiplemesi filmi izlediğimde en çok aklımda kalan olmuştu o yüzden merakla Netflix’te beklemekteyim.

Belki Bob Marley Faruk‘a da kısa bir gönderme yapılabilinir. Erşan Kuneri‘nin Gora‘daki kısmıyla yeni diziden yayınlanan kısmı yayınlıyorum. Umarım dizi günümüzde değil de Gora‘daki o 80’li yılların anlatıldığı zamanda geçiyor olur.

1984 İstanbul doğumlu olup, 2005 yılında İtalyan Lisesi'ni bitirdim. 2010'da Milano Naba Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım ve Art Direktörlüğü bölümünden mezun oldum. 2012 yılında Facebook'ta, genellikle oyunlarla ilgili olmak üzere olan Game Man sayfasını sürekli kullandığım Tantrum lakabıyla kurup büyüttükten sonra 2019 yılında geniş kapsamlı web portalını açmaya karar verdim. Bunun yanı sıra çizim ve animasyon yapmayı, genellikle bilinmeyen filmler hakkında araştırmalar yapıp, retro oyunları oynamayı, limitli üretimli aksiyon figür toplamayı çok seviyorum.
0 0 oylar
Yazı Puanlaması
Takibe al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün Yorumları Gör